JFV Grotius

Activiteitencommissie Sociaal

Introductie

Wil jij meer uit je studentenleven halen dan alleen studeren? Sollliciteer dan nu voor de Activiteitencommissie Sociaal! Deze commissie organiseert de Grotiusfeesten en daarnaast alle sociale activiteiten. Je houdt je dus bezig met alle studieverbredende activiteiten die je je maar kunt bedenken. Jij bepaalt samen met je commissieleden welke activiteiten er zullen zijn, waar deze plaatsvinden en welke thema eraan verbonden is!


In de Activiteitencommissie sociaal zitten 7 studenten en zij worden begeleid door het bestuurslid Assessor evenementen.

Functiebeschrijving

Praeses
Als praeses stuur jij de commissie aan, zit je vergaderingen voor en neem je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken. Wanneer stel jij de deadlines vast? Houd jij goed het overzicht? Neem jij in de vergadering de keuze welke weg de commissie neemt? Dan zal deze functie jou zeker liggen.


Ab-actis
Als ab-actis ben je de notulist van de commissie en regel je praktische communicatie. Je zult veelal stukjes teksten en e-mails schrijven voor onder andere promotie en de almanak. Daarnaast zul je de assessoren ondersteunen waar mogelijk en houd je de administratie van alle werkzaamheden nauwkeurig bij.


Quaestor
Als quaestor houd jij de financiën van de commissie bij. Je stelt een begroting op en gaat de berekeningen na. De balans moet altijd in evenwicht zijn en nauwkeurig werken is belangrijk! Hoe maak jij de afweging tussen kosten en opbrengsten? Jij bent de penningmeester en jij gaat over de geldkwesties!


Assessor (4x)
Als assessor voer jij alle keuzes en taken uit. Je gaat actief contacten benaderen en alles vastleggen voor het grote evenement. Efficiënt samenwerken zorgt voor de beste resultaten.

 

Begeleidend bestuurslid

Sanne van Hees