JFV Grotius

Galacommissie

Introductie

De Galacommissie organiseert hét rechtengala van het jaar. De taak van de commissieleden is het tot in de puntjes verzorgen van een onvergetelijke avond voor de leden van de vereniging. De commissie bedenkt het thema, zorgt voor de locatie, de DJ en heeft zorg over de promotie en de kaartverkoop. Uiteraard staat het de commissieleden vrij om met allerlei ideeën te komen en echt uit te pakken tijdens deze avond. In de Galacommissie zitten zowel leden van Grotius als van CoDe, de studievereniging voor criminologiestudenten.


In de Galacommissie zitten 4 studenten. Daarvan zullen er 2 afkomstig zijn van Grotius en 2 van CoDe. Zij worden begeleid door het bestuurslid Assessor evenementen van Grotius en de Commissaris informeel van het bestuur van CoDe.

Functiebeschrijving

Praeses
Als praeses stuur jij de commissie aan, zit je vergaderingen voor en neem je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken. Wanneer stel jij de deadlines vast? Houd jij goed het overzicht? Neem jij in de vergadering de keuze welke weg de commissie neemt? Dan zal deze functie jou zeker liggen.


Ab-actis
Als ab-actis ben je de notulist van de commissie en regel je praktische communicatie. Je zult veelal stukjes teksten en e-mails schrijven voor onder andere promotie en de almanak. Daarnaast zul je de assessoren ondersteunen waar mogelijk en houd je de administratie van alle werkzaamheden nauwkeurig bij.


Quaestor
Als quaestor houd jij de financiën van de commissie bij. Je stelt een begroting op en gaat de berekeningen na. De balans moet altijd in evenwicht zijn en nauwkeurig werken is belangrijk! Hoe maak jij de afweging tussen kosten en opbrengsten? Jij bent de penningmeester en jij gaat over de geldkwesties!


Promotie(1x)
Als assessor voer jij alle keuzes en taken uit. Je gaat actief contacten benaderen en alles vastleggen voor het grote evenement. Efficiënt samenwerken zorgt voor de beste resultaten.

 

Bestuurslid:

Sanne van Hees