JFV Grotius

Solliciteer nu voor een van onze commissies!

Lijkt het jou leuk om andere Grotianen te ontmoeten en je een jaar lang in te zetten voor de vereniging? Solliciteer dan voor een van onze commissies. Commissiewerk draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, is goed voor je netwerk, geeft een hoop voldoening en is bovendien ontzettend leuk!

De commissies bestaan uit leden van de vereniging die zich inzetten voor de organisatie en promotie van de vele evenementen en activiteiten die Grotius aan haar leden te bieden heeft. De vereniging kent een groot aantal commissies, uiteenlopend van een activiteitencommissie sociaal tot een congrescommissie. 

Heb je vragen over een van onze commissies, dan kan je voor informatie altijd langskomen op de bestuurskamer (A0.43), de eerstvolgende borrel of contact opnemen via de mail.

 

Je kunt solliciteren voor de volgende commissies:

- Activiteitencommissie extern

- Activiteitencommissie intern

- Activiteitencommissie sociaal

- Almanakcommissie

- Congrescommissie

- Eerstejaarscommissie

- Goede-doelencommissie

- Introductiecommissie

- Kleine-reiscommissie

- Pleitcommissie

- Mediacommissie

- Sportcommissie

- Uitwisselingscommissie

 

Lijkt het jou wat om dit collegejaar een commissie te doen? Aarzel dan niet langer en solliciteer voor functie praeses, ab-actis, quaestor of assessor in een van onze vele commissies! Dit doe je door jouw cv en motivatie (met daarin de commissies waarvoor jij wilt solliciteren) voor 16 september naar ons op te sturen naar bestuur@jfvgrotius.nl.