JFV Grotius

Studeren doe je met..

 

 

 

 

 

 

Tentamentrainingen

Ken jij Capita Selecta al? Heb je al wel eens een cursus gevolgd of twijfel je nog over het volgen van een tentamentraining? Laat bij je beslissing de volgende voordelen van Capita meewegen:

- Capita Selecta heeft kleine groepen, waardoor ieder de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is

- de tentamentrainingen van Capita Selecta worden gegeven door gepassioneerde, goedopgeleide repetitoren

- als je een eerstekans tentamen na het volgen van een cursus van Capita Selecta toch niet haalt, kan je de cursus bij de her gratis volgen.

Op https://www.capitaselecta.nl/universiteit-leiden/rechtsgeleerdheid/cursusoverzicht kan je alle informatie vinden over Capita Selecta, kan je ervaringen van andere studenten lezen en kan je de verschillende vakken vinden die aangeboden worden. Je kunt je nu al aanmelden voor blok 1!

Of ben je zelf een student die goed kan uitleggen, het leuk vindt om medestudenten te helpen bij hun studie en wil je een goedverdienende bijbaan die ook nog eens goed op je CV staat? Stuur dan nu een mailtje om repetitor te worden naar sophieke@capitaselecta.nl!

Grotius eerstejaars

Ga jij dit jaar al je studiepunten halen? Ga je zorgen dat je je BSA zonder twijfel binnenhaalt? Laat je hierbij helpen en neem het BSA-abonnement van Capita Selecta! Volg de rest van het jaar je Capita-cursussen extra voordelig en verzeker je zo van je Propedeuse! Betaling in termijnen is mogelijk! Inschrijven kan via https://www.capitaselecta.nl/universiteit-leiden/rechtsgeleerdheid/cursusoverzicht.

 

 

SAMENVATTINGEN VAN LITERATUUR EN COLLEGES

Samenvattingen, uittreksels, verslagen, college-aantekeningen. Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker maken. Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen en college-uittreksels voor rechten aan de Universiteit Leiden. Wij bieden verslagen aan voor (bijna) alle vakken van jouw studie.

Succes met studeren!

 

Banner slimstuderen 

KLIK HIER VOOR SAMENVATTINGEN