JFV Grotius

Goede-Doelencommissie

Introductie

Na een bijzonder en ongelooflijk succesvol Benefietdiner in 2017 zal de Goede-Doelencommissie het aankomende collegejaar zich wederom inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid. Samen kiezen we binnen de commissie een doel en gaan we een plan van aanpak opstellen om een groots benefietevenement te organiseren. Heb jij ideeën voor een mooie inzamelactie, zodat ook J.F.V. Grotius zich als hele vereniging inzet voor een goed doel? Laat dan weten welke functie jou het meest ligt!


Functiebeschrijving

Praeses
Als praeses stuur jij de commissie aan, zit je vergaderingen voor en neem je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken. Wanneer stel jij de deadlines vast? Houd jij goed het overzicht? Neem jij in de vergadering de keuze welke weg de commissie neemt? Dan zal deze functie jou zeker liggen.


Ab-actis
Als abactis ben je de notulist van de commissie en regel je praktische communicatie. Je zult veelal stukjes teksten en e-mails schrijven voor onder andere promotie en de almanak. Daarnaast zul je de assessoren ondersteunen waar mogelijk en houd je de administratie van alle werkzaamheden nauwkeurig bij.


Quaestor
Als quaestor houd jij de financiën van de commissie bij. Je stelt een begroting op en gaat de berekeningen na. De balans moet altijd in evenwicht zijn en nauwkeurig werken is belangrijk! Hoe maak jij de afweging tussen kosten en opbrengsten? Jij bent de penningmeester en jij gaat over de geldkwesties!


Assessor (3x)
Als assessor voer jij alle keuzes en taken uit. Je gaat actief contacten benaderen en alles vastleggen voor het grote evenement. Efficiënt samenwerken zorgt voor de beste resultaten en maakt een benefietevenement groter dan groot.

Begeleidend bestuurslid

Camiel Coopmans

Algemeen
Wat wij van jou verwachten als commissielid Goede-Doelencommissie is een sterke inzet en betrokkenheid. Je zult bereid moeten zijn wekelijks te vergaderen, flexibel en communicatief te werk te gaan en vooral veel contacten hebben. Dit netwerk zal overal aan te pas komen en maakt het Benefietevenement tot een van de mooiste activiteiten van het jaar. Alleen dan is het een waar genoegen met z’n allen in de commissie ons in te zetten voor een goed doel dat ons hard nodig heeft. Dus ben jij creatief en vindingrijk om de voorbereidingen in volle gang te zetten? Laten we ons dan samen inzetten voor het Benefietevenement van 2018.