JFV Grotius

Goede-doelencommissie

 

J.F.V. Grotius support Casper! De Goede-doelencommissie zal op maandag 7 mei een groots benefietdiner organiseren, waarna op woensdag 9 mei met een voetbaltoernooi de actie sportief afgesloten zal worden!

Geef jij de voorzet om onze goal in te koppen?

Dit jaar viert de vereniging haar ivoren lustrum van 100 jaar! In het bijzonder betreft dit naast de drie fundamentele peilers van de vereniging, namelijk studieverdiepend, studieverbredend en carrièregericht, een gouden rand aan het lustrumjaar. Naast onder andere een bijzondere lustrumweek, -reis en -gala mag inzet voor het goede doel zeker niet ontbreken.

De Goede-doelencommissie zal door middel van twee activiteiten bekendheid en steun voor Support Casper verkrijgen op de faculteit, bij de leden van de vereniging en zeker binnen de singels van Leiden! Op maandag 7 mei 2018 zal bij het Koetshuis de Burcht een benefietdiner voor genodigden worden gehouden. Met aandacht voor alvleesklierkanker zal er een aansprekend programma variërend van inhoudelijk tot muzikaal worden gepresenteerd. Woensdag 9 mei 2018 zal de vereniging zich met alle geïnteresseerden naar buiten te begeven voor een benefietvoetbaltoernooi. Geheel in het teken van sport, spel en een dierbare strijd zal er gespeeld worden, met de neuzen gericht naar het enige goede doel. Meer informatie over de programma's volgt binnenkort!

Namens de Goede-doelencommissie, de Juridische Faculteitsvereniging Grotius en uiteindelijk wij zelf nodigen we u van harte uit aan te sluiten bij onze actie voor Support Casper! Het streefbedrag van €8.000,- zullen wij met onze twee benefietevenementen proberen op te halen. Iedere donatie vanuit u en uw familie en kennissen kan hier al de beslissende voorzet voor zijn met het vertrouwen dat wij de goal zullen inkoppen. Doneer dus nu, support Casper met ons en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!

Grotius support Casper!

www.supportcasper-acties.nl/J.F.V.Grotius


Commissie

Praeses: David Weekenstroo
Ab-actis: Sharada Dhalganjansing
Quaestor: Arend Zwarts
Assessor: Bodine van Velsen
Assessor: Maurits Tol
Assessor: Victor Quax

Begeleidend bestuurslid

Camiel Coopmans