JFV Grotius

Baker’s Banking Battle

Wil jij ervaren hoe het is om een Banking deal te voltooien én te pitchen voor één van onze cliënten? Ben jij ambitieus, commercieel en collegiaal ingesteld? Geef je dan nu op voor de Baker’s Banking Battle op 8 februari via www.werkenbijbaker.nl/events

 

De Baker's Banking Battle

Lenen kost geld, dat is algemeen bekend. Consumenten kopen online producten op afbetaling of een woning waarvoor zij een hypotheeklening verkrijgen, maar lang niet iedereen betaalt ook netjes. Wat gebeurt er nu als die leningen niet worden afbetaald? De Banking & Finance sectie van Baker McKenzie staat cliënten bij die een portfolio met dergelijke leningen willen opkopen. Hoe haalt de cliënt er de beste deal uit? Tijdens de Banking Battle is het aan jou om je van je beste juridische en commerciële kant te laten zien door in zo’n deal te adviseren. En daar gaan wij je uiteraard bij helpen! Wil jij ervaren hoe dit in de praktijk gaat? Tijdens de Battle maak je uitgebreid kennis met de Banking & Finance sectie van Baker McKenzie en onze collega’s. Meld je vóór 28 januari aan via de onderstaande link en wie weet mag jij op 8 februari pitchen en aan de slag voor één van onze echte cliënten!

 

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze recruiter Rebecca Schouten via 020-5517404 of rebecca.schouten@bakermckenzie.com.


Algemene informatie

Locatie: Kantoor Baker McKenzie Amsterdam
Datum: 08-02-2018
Aanvang: 12:00 uur