JFV Grotius

Allen & Overy Student Seminar ICM

Vrijdag 9 februari 2018 gaat de praktijkgroep ICM van Allen & Overy in op een spraakmakende zaak. Kom jij ook?


Bij Allen & Overy zijn we niet bang voor het onverwachte. We omarmen het. Onverwachte uitdagingen vragen om onverwachte oplossingen. Daar staan we voor en dat is wat ons drijft.

Student Seminar ICM

Sinds de “positieve” uitslag van het Brexit-referendum, bereiden vooral financiële instellingen met vestigingen in de UK zich voor op het leven na Brexit. Aangezien ook het regulatoire speelveld steeds complexer wordt en de regels waar transacties aan moeten voldoen, verder worden aangescherpt, zijn de internationale kapitaalmarkten volop in beweging.

Op 9 februari 2018 gaan Bas Jennen (counsel) en Lotte van den Broek (associate) in op de uitdagingen waar partijen op de internationale kapitaalmarkten voor staan. Zij behandelen in het bijzonder een spraakmakende casus met regulatoir tintje. Ervaar hoe wij onverwachte uitdagingen omzetten in onverwachte oplossingen.

Wil je er alles van weten?
Tijd en plaats: 10.00 – 12.00 uur, Apollolaan 15 in Amsterdam. Aansluitend is er lunch met het team. Een mooi moment om bij ons binnen te kijken en ons te leren kennen. Schrijf je voor 25 januari hier in d.m.v. je cv te uploaden.


Algemene informatie

Locatie: Apollolaan 15 in Amsterdam
Datum: 09-02-2018
Aanvang: 10:00 uur