JFV Grotius

Collegetour Mark Rutte

Op woensdag 14 maart mag J.F.V. Grotius niemand minder dan de minister-president van Nederland, premier Mark Rutte, voor een Collegetour ontvangen. Van 13.30 -14.30 uur (geen Leids kwartiertje) zal Mark Rutte de tijd nemen om jouw vragen te beantwoorden! Hij zal spreken over zijn werkzaamheden als minister-president en zijn studententijd in Leiden. Voor dit evenement dien jij je echter aan te melden om een plek te bemachtigen in de Lorentzzaal (A1.44)! Ben je te laat met aanmelden of word je niet geselecteerd? Dan ben je van harte welkom in de Grotiuszaal ( A0.51) en Cleveringazaal (C1.31), waar vrije inloop geldt en livestreams aanwezig zullen zijn. Bij het aanmelden voor de Lorentzzaal moet je eerst een vraag aanleveren, voordat we je laten weten of jij plek mag nemen in A.144.

Informatie aanmeldingsprocedure:
Voor de lezing zal een aanmeldingsprocedure gelden. Vanaf dinsdag 27 februari 17:00 uur t/m zondag 4 maart kunnen Grotianen zich aanmelden via de website van J.F.V. Grotius . Hierbij geldt niet wie het eerste komt ook het eerst maalt! Selectie zal plaatsvinden aan de hand van je ingestuurde vraag. Dit gebeurt in samenwerking met de Faculteit Rechtsgeleerdheid en VVD! Voeg bij je aanmelding dan ook de gewenste vraag toe (onder het kopje ‘bijlage uploaden’).
Vanaf vrijdag 2 maart 17:00 uur t/m zondag 4 maart zal de tweede ronde door middel van een online formulier plaatsvinden. Deze ronde is open voor zowel leden als niet-leden en biedt toegang tot de resterende plekken in de Lorentzzaal. Ook hiervoor geldt dat je een goede vraag zal moeten formuleren om een plek in A.144 te verdienen.
Later zal je te horen krijgen of je geselecteerd bent voor aanwezigheid in de Lorentzzaal, waar premier Rutte zal spreken en ook echt onze vragen zal beantwoorden.

 

NB: ONDER HET KOPJE 'CV' JE VRAAG UPLOADEN, NIET JE CV,

 

INSCHRIJVING IS HIER MOGELIJK VOOR GROTIANEN VANAF 27 FEBRUARI 17:00 UUR


Algemene informatie

Datum: 14-03-2018
Aanvang: 13:30 uur