JFV Grotius

Solliciteer nu voor een zomercommissie!

Solliciteer nu voor een van de volgende commissies: Studiereiscommissie, Carrièrecommissie, Mastercommissie of Educatiecommissie! Solliciteren kan t/m 18 juni door een mail te sturen naar 'sollicitaties@jfvgrotius.nl' met bijgevoegd je CV en motivatie.

 

Studiereiscommissie

Hou jij van reizen en ben je geïnteresseerd in hoe het rechtssysteem er in andere landen uitziet? Of droom jij ervan om later te werken in het buitenland? Dan is dit je kans! Je kunt namelijk t/m 18 juni 2018 solliciteren voor de studiereiscommissie.

In deze commissie ga jij samen met vijf anderen een ontzettend vette studiereis neerzetten die in het tweede semester van het studiejaar plaatsvindt. Tijdens de reis begeleid je een groep van ongeveer 30 mensen en probeer je door een afwisselend programma met zowel inhoudelijke als gezellige activiteiten zo goed mogelijk te laten zien hoe het het land en het rechtssysteem van dit land eruit zien. Aan jou de taak om een onvergetelijke reis neer te zetten die niemand meer zal vergeten!

De commissie is op zoek naar mensen voor de volgende functies:

Praeses:
Als praeses ben jij het aanspreekpunt van de commissie! Je zult je commissiegenoten begeleiden, de vergaderingen voorzitten en de algemene gang van zaken in goede banen leiden.

Ab-actis:
Als ab-actis heb je de taak om de notulen te verzorgen en om alle potentiële activiteiten goed en gestructureerd bij te houden, zodat iedereen in de commissie het overzicht behoudt.

Quaestor:
Als quaestor heb je de taak om alles financieel in goede banen te leiden. Je gaat over de boekhouding van de commissie. Dit is zeker van belang tijdens zo een groot project als de studiereis.

Assessor (3x)
Als assessor zorg je dat de algemene taken uitgevoerd worden. Je verdiept je samen met de andere commissiegenoten in de plek van de bestemming en probeert contact te zoeken met locals daar om op die manier een zo vet mogelijk programma samen te stellen.

Heb jij ideeën voor de bestemming en activiteiten voor de studiereis van 2019? Solliciteer dan tot en met 18 juni 2018 door te mailen naar sollicitaties@jfvgrotius.nl met bijgevoegd je motivatiebrief en CV.

 

Carrièrecommissie

Als commissielid in de carrièrecommissie help jij met het organiseren van de carrièreactiviteiten van de vereniging. Als absoluut hoogte punt zorg jij tezamen met jouw commissie en begeleidend bestuurslid ervoor dat de Leidse Juridische Bedrijvendag op rolletjes verloopt. Daarnaast kan je ook denken aan het neerzetten van andere recruitment-activiteiten of het opzetten van workshops.

Deze commissie, bestaande uit 8 commissieleden kent de volgende functies: praeses, ab-actis, quaestor, assessoren en assessoren promotie. De praeses stuurt de commissie aan en houdt contact met het begeleidend bestuurslid.
Als ab-actis notuleer je de vergaderingen en de quaestor houdt het financieel overzicht bij. De gehele commissie en in het bijzonder de assessoren zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten. Als assessor promotie richt je je daarnaast op de promotie van de evenementen.

Heb jij goed gevoel voor zakelijke contacten en leuke ideeën voor de arbeidsmarktoriëntatie van rechtenstudenten? Solliciteer dan tot en met 18 juni 2018 door te mailen naar sollicitaties@jfvgrotius.nl met bijgevoegd je motivatiebrief en CV.

 

Mastercommissie

Solliciteer nu voor de mastercommissie! Deze commissie is alleen open voor masterstudenten of aankomende masterstudenten. In de zomer ga je druk aan de slag om een interessante Business Course neer te zetten, die plaats zal vinden in november. Je gaat kantoren en instanties benaderen om een zo juridisch mogelijk programma neer te zetten. Hierna zul je gedurende het studiejaar enkele masterclasses organiseren.


De commissie is als volgt opgebouwd:
• Praeses
• Ab-actis
• Quaestor
• Assessor
• Assessor

Solliciteer tot en met 18 juni 2018 door te mailen naar sollicitaties@jfvgrotius.nl met bijgevoegd je motivatiebrief en CV.

 

Educatiecommissie

Solliciteer nu voor deze nieuwe zomercommissie! De educatiecommissie zal zich inzetten om onderzoek te doen naar de mogelijkheden omtrent het uitbrengen van aanvullende studiestof. In deze commissie ga je opzoek naar personen die hierbij kunnen helpen en zal je het contact met hen onderhouden en toezicht op hen houden.

• Praeses
• Ab-actis
• Quaestor
• Assessor Promotie

Solliciteer tot en met 18 juni 2018 door te mailen naar sollicitaties@jfvgrotius.nl met bijgevoegd je motivatiebrief en CV.