JFV Grotius

Voorstelling: Kinderen van Aleppo

Kinderen van Aleppo volgt het verhaal van drie studenten die de straten opgingen voor meer vrijheid in Syrië. Allen met eigen beweegredenen, allen met een eigen verhaal, maar wel met één doel.
In een persoonlijke monoloog vertelt George Elias Tobal het verhaal van deze vreedzame vrijheids-strijders. Het verhaal van hen wiens revolutie is gestolen.


Kinderen van Aleppo schijnt licht op de Syrische revolutie van binnenuit vol absurditeit en ongeloof, doch met humor. De voorstelling is gebaseerd op waargebeurde verhalen van de studenten die betrokken waren bij de eerste protesten.


Een initiatief van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF die mede mogelijk wordt gemaakt door Studium Generale Leiden en J.F.V. Grotius. Deze voorstelling wordt aangeboden in het kader van het 70-jarige bestaan van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF begeleidt vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het UAF.


Tickets zijn via de volgende link verkrijgbaar: https://www.theaterinsblau.nl/programma/m/UAF.ALE/Kinderen-van-Aleppo.


Algemene informatie

Datum: 10-12-2018
Aanvang: 19:30 uur