JFV Grotius

Lezing public affairs

Is de wereld van public affairs iets voor jou?
Gaat jouw bloed sneller stromen van het politieke spel? Wil je weten hoe het is om te opereren op het snijvlak tussen media, maatschappij en politiek? Ben je ook zo benieuwd hoe lobbyen precies in zijn werk gaat? Gaat jouw hart sneller kloppen als je invloed kunt uitoefenen? Misschien is een baan in public affairs dan wel iets voor jou!

De middag wordt verzorgd door Marielle van Oort, directeur van de Public Affairs Academie en al 25 jaar actief in public affairs. Ze legt uit wat de basisprincipes van het vak zijn. Wat maakt het zo spannend om werkzaam te zijn in de wereld van belangenbehartiging? Tijdens de sessie schetst ze voor je hoe een gemiddelde dag van haar eruit ziet. Je krijgt een kijkje achter de schermen en wellicht vormt je bezoek wel de basis van een toekomstige stage.

Jongerenambassadeurs
Marielle zal ook vertellen over het nieuwe project van de Public Affairs Academie: Jongerenambassadeurs. In dit project geven jongeren tussen de 15 en 21 jaar hun advies bij een organisatie. Ook jij kan daaraan meedoen! Is het tijd dat er naar jou geluisterd wordt? Heb je goede ideeën? Wat kunnen organisaties beter doen om jongeren te betrekken bij hun activiteiten? Marielle zal uitleggen wat het project allemaal inhoudt, maar je kunt ook zelf alvast informeren. Ga naar www.jongerenambassadeurs.com.

 


Algemene informatie

Datum: 19-02-2019
Aanvang: 15:00 uur